KESTANE KEBAP YEMĚGI - KAŠTANOVA PEČÍNKA Turecko).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 800 g jedlých kaštanů, 400 g skopového masa, 150g másla, 1 šálku bílého vína, 250g cibule, 2 lžíce cukru, špetka soli. POSTUP PŘÍPRAVY: Kaštany nařízneme a necháme máčet ve vlažné vodě. Po několika hodinách je vyjmeme a dáme na plech a v troubě do zlatova upečeme. Ještě teplé kaštany oloupeme. Drobně krájenou cibuli osmahneme na másle, přidáme maso ze skopové kýty, krájené na menší kousky a necháme dusit. K poloměkkému masu přidáme kaštany, trochu vody, cukr a sůl. Když je maso měkké, přidáme víno, osolíme, necháme přejít varem a podáváme bez přílohy.

KESTANE KEBAP YEMĚGI - KAŠTANOVA PEČÍNKA Turecko). KESTANE KEBAP YEMĚGI - KAŠTANOVA PEČÍNKA Turecko).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1354 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz